Find Me

28 March, 2011

More Casual And formal!!

Haha!! kalau macam ni, comfirm semua jejaka yang ada di Malaysia ni akan kelihatan lebih bergaya!! daaann.. HANDSOME!! haha!! Terutama sekali kalau dia orang kenakan kemeja hitam putih tu!! walaupun two face, tapi memang smart!! Gabungan hitam dan hijau juga sangat sesuai sebab ia menampakkan lagi ciri-ciri exclusive tambahan lagi dengan cutting zig-zag pada fabrik kemeja.. Unik!! kemeja belah kiri pula nampak stylo sangat.. kalaulah para siswazah yang kenakan.. tak hairan kalau jadi popular.. memang boleh dijadikan trend masa kini.. HURRAY!! XD

Alaa.. Siti dah tak tahu lagi nak cakap apa.. iya la.. Ketiga-tiga design ni ada ciri-ciri dan keistimewaan yang tersendiri.. nak describe pun susah.. Tak apalah.. yang penting ia sesuai untuk semua orang!! tak gitu kan? Jangan lupa untuk suarakan pendapat anda ya! :D

4 comments:

Fahad said...

Pink one is awesome. I really liked it. Wanna one stitched for me like this one. Good blog.

Massitah Ayub said...

Thanks.. glad people like it!! good choice ha.. :D

Laura said...

I can't read the stuff you write, but I thought I'd let you know I really like your designs! I love designing clothes. I may post some, sometime.

Massitah Ayub said...

hi laura.. if you wanna know what i write here.. just go to google translate.. so then you can share more idea wiv me.. thanks thanks thanks thanks!! really appreciate it laura!!