Find Me

25 March, 2011

First Design To Preview

This is my first design that I would like to share with you guys..


Okey.. Design yang  ni sememangnya sesuai untuk  you guys pergi untuk acara gaya santai.. Pun boleh juga untuk acara formal.. Siti saja buat design yang boleh jadikan ia sebagai beberapa dalam satu.. Gaya ni tak kira generasi apa pun boleh gayakan.. Event apa pun boleh jadi!! Trust Me!! :D
Ahakss!! Okey.. The first sketch tadi tu Siti confuse to make it as one set or not.. because Siti just design the shirt.. the rest you can match it with any accessories or pants... depends on you.. so in my next sketch I will make the pants only in white colour.. ahakss!! Senang cerita.. Still okey right? :D

4 comments:

Cik Tie Berbicare said...

wah kreatif sgt ! suka suka ^^
saye nak lukis orang pon tak reti
-_-... hee~

Massitah Ayub said...

Owh iye ke wak.. terima kasih banyak2.. sayang awak!! sbeanarnya blog ni saya mmg utamakan untuk lelaki tapi kalaua ada request saya on je! dun worry!! =} ohya.. kalau nak saya reka apa2 jangan segan ek.. im glad to be in service..

anis kristal said...

hai hai there ! ehh.nothing to be jelous we me lah.anis n blog tu biase2 je.hehe.waaa.best nye pndai lukis design2 mcm ni.anis pon same cam nura.nak lukis org pon xreti T.T

Massitah Ayub said...

hahah!! btul anis.. siti ske tgok blog anis.. comel.. x ape.. kalau x pandai mlukis.. kalau korang nak siti ajar korang lukis.. siti ok je!! haha!! rindu anis.. =D